2018.07.11.

SZEPTEMBERBEN INDULÓ TÁNCTANFOLYAMOK ÓRARENDJE!


Válaszd azokat, akik már bizonyítottak!

  1. Tánciskolánkban a társastánc oktatás 8 hetes tanfolyamokban történik, hetente egyszeri alkalommal, alkalmanként 1,5 órában.
  2. A teljes tanfolyam díja 10.000 Ft/fő (órajegy 1700 Ft/fő), amihez egyedülálló módon videó tananyag segédletet is biztosítunk a hatékonyabb tánctanulás érdekében.
  3. Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz eljönni az órára, a héten egy másik hasonló szintű tánctanfolyamon napon pótolhatod azt.

Ahhoz, hogy megtanulj jól táncolni, nem kell a hét minden estéjét egy tánciskolában tölteni. Akár minden este tanulhatod a táncokat otthon vagy bárhol, kényelmes körülmények anélkül, hogy akár pénzbe, vagy utazással töltött időbe kerülne neked, ha igénybe veszed videó tananyag szolgáltatásunkat.

Mi is ez?

A tánciskolában a táncoktatás keretében megtanuljuk a táncokat, majd a honlapunkon a tananyaghoz bejelentkezve máris nézheted a tanult lépéseket (külön a női, külön a férfilépést, majd megnézheted, hogyan néz ki párosan). Mindezt a te tanulási szemszögedből, lassítási lehetőséggel. Ráadásul nem kerül semmibe, ez a bérleteseknek egy ingyenes szolgáltatás.

ILYEN MÁSHOL BIZTOS NINCS!

Beiratkozás:
Közvetlenül a tánctanfolyam kezdése előtt 15-20 perccel. Helyfoglalás a info@kekdunatanciskola.hu címen lehetséges.
Bérlettel, vagy napijeggyel lehet az órákat látogatni, de amennyiben a tánctanfolyam bérletesekkel megtelt, úgy a túlzsúfoltság elkerülése érdekében a táncoktatásra napijegyet már nem tudunk kiadni. A bérlet egy adott kurzusra szól, azt a vásárlás után visszaváltani nem áll módunkban, más kurzusokra felhasználni nem lehet. A bérlettel csak az vehet részt az órán, akinek a nevére az ki lett állítva.