2019.04.04.

Esküvői nyitótánc – e kihagyhatatlan lehetőséggel felkészült lehetsz rá

Talán azt gondolod, hogy egy nyitótánc az esküvődön nem neked való. Mert bizonytalannak és szégyellősnek érzed magad. Egy tánctanár röpke fél óra alatt megszabadíthat tőle.

Tanácsaitól, hozzáállásától, és apró segítségeitől felszabadult leszel. A hasonló kezdéssel induló párok történeteitől megnyugszol. És a magadon tapasztalt pozitív változások miatt eszedbe jut, miért vagy ott: hogy megtanuld pároddal esküvőd emlékezetes és felejthetetlen nyitótáncát. De hogyan is kezdj bele?

Új divat vagy régi hagyomány…
Neked mindegy is. Az emberek egyedi esküvőre vágynak.
Te is.  És te tudod, hogy egy emlékezetes tánccal ez megvalósulhat.
Ráadásul a hajnalig tartó ’ereszd el a hajamat’ is élvezhetitek, és bátran táncolhattok.

És ugye mindketten tudjuk, hogy az esküvőd kapcsán számos dologra emlékezhet a násznép. De az idő múlásával elkopnak az emlékek.
Az esküvő hangulata viszont mindenkiben benyomásként tovább él.

De hogyan kezdjetek bele az esküvői nyitótánc megszervezésébe?

Hasonlóan úgy, mint minden más fontos esküvői teendő kapcsán: időben szükséges elkezdeni tervezni.
A tánctanárok jelentős része is azokkal a párokkal szeret együtt dolgozni, akik nem az utolsó pillanatban ütemezik be a táncot az esküvői forgatókönyvbe.

No, de nem valami hóbort, vagy kényes hozzáállás végett. Hanem mert egy pár esetében nemcsak a megfelelő lépések megtanulására szükséges megfelelő időt szakítani, hanem a számukra megfelelő tánc, zene stb. kiválasztására is.
Mindez értetek van.

Habár egy pár ízlése, és személyisége, és persze az esküvő jellege meghatározza mindezeket, nem árt néha néhány jó tanácsot is megfogadni, és ez alapján dönteni.

Egy profi tánctanár mindezekre is figyel.  Segít felmérni a számotokra legideálisabb felállás, és kivitelezés döntését. Számíthattok a kérdéseire.

Hogyan válasszatok táncot?

Tartotok tőle, hogy egy régóta szeretett zene nem fog illeni a menyasszonyi ruhához?
Nos, minden menyasszonyi ruhához lehet koreográfiát találni.
De csakis ebben a sorrendben.
Mindig a menyasszonyi ruhához szükséges zenét és táncot választani. Ugyanis a ruha (akár lehet uszályos is..) korlátozhat vagy szabadságot adhat bizonyos tánclépésekre, vagy egy adott temperamentumú zenére. De akár menyecskeruhában is eltáncolhatsz egy intenzív és pörgős táncot.
Csak rajtatok múlik.

Mit nyújt nektek néhány tánclecke az esküvő előtt?

Magabiztosságot.

Azt az érzést, hogy hirtelen erre a napra a parketta ördöge vált belőled. Hogy olyasmire vagy képes, amire a szürke hétköznapokban nem.  Ráadásul ezt a tudást folyamatosan csiszolva a jövőbeli táncos eseményeken is kamatoztathatjátok.

Mi segítünk nektek, hogy hangulatos és egy emlékezetes eseményt nyújthassatok esküvőtök napján. Emellett hajnalig mulathassatok bátran, önfeledten.

A nyitótánc legtöbbször egy romantikus angol keringő vagy bécsi keringő,de akár egy latinosabb cha cha cha is lehet. Netán egy meghökkentő meglepetés flashmob az elképzelésed?

Kezdő tanfolyam indul – egy lehetőség az emlékezetes nyitótánc megvalósítására

Az esküvői tánc betanulására idő szükséges. Ez lehet akár 3, de akár 5-10 alkalom is.
Koreográfia,- és párfüggő is.
A megfelelő óraszám után viszont bátran álltok majd ki a násznép elé.

Az óráinkon megtanult tánclépéseket pedig otthon videótananyag keretén belül gyakorolhatjátok (megspóroljuk neked az időt: ezt a bónuszelemet más tánctanfolyamnál ne is keresd).

Nem foglak arra kérni benneteket, hogy jelentkezzetek a tanfolyamra. Ez mindig a te és a párod döntése fog maradni. De a tanfolyamainkon részt vevő párok sikert arattak az esküvőjükön, melyen magabiztosan léptek fel.

Kíváncsi vagyok, hogy mikor veszed észre, hogy a 2019. április 11-12-én lévő intenzív esküvői nyitótánc  (angol keringő)  tanfolyamunk milyen lehetőséget jelent a számotokra?

A díja most 12.000 Ft/fő.

A koreográfiáról videó felvétel készül, így bármikor gyakorolhatod!

Biztosítsd helyed, jelentkezz az info@kekdunatanciskola.hu címen!

A koreográfiáról videó felvétel készül, így bármikor gyakorolhatod!

Profi segítséggel emlékezetesek lehettek a nagy nap nyitótáncán, e nélkül viszont egy szerencsétlen választás lehet ez az esemény.