2019.12.01.

KARÁCSONYRA AJÁNDÉKOZZ TÁNCÉLMÉNYT SZERETTEIDNEK!

A Karácsonyi Táncélmény Utalvány most akciósan 12.000 Ft helyett csak 10.000 Ft. Megvásárolható a tánciskolában december 20-ig.

Az utalvány 2020.05. 30-ig váltható be, egy szabadon választott kezdő tánctanfolyamra. Egy  utalvánnyal egy fő vehet részt a tanfolyamon.

Érdeklődni a kekdunatanc@gmail.com címen lehetséges.

  1. Tánciskolánkban a társastánc oktatás 8 hetes tanfolyamokban történik, hetente egyszeri alkalommal, alkalmanként 1,5 órában.
  2. A teljes tanfolyam díja 11.999 Ft/fő (órajegy 1900 Ft/fő), amihez egyedülálló módon videó tananyag segédletet is biztosítunk a hatékonyabb tánctanulás érdekében.
  3. Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz eljönni az órára, a héten egy másik hasonló szintű tánctanfolyamon napon pótolhatod azt.

Ahhoz, hogy megtanulj jól táncolni, nem kell a hét minden estéjét egy tánciskolában tölteni. Akár minden este tanulhatod a táncokat otthon vagy bárhol, kényelmes körülmények anélkül, hogy akár pénzbe, vagy utazással töltött időbe kerülne neked, ha igénybe veszed videó tananyag szolgáltatásunkat.

Mi is ez?

A tánciskolában a táncoktatás keretében megtanuljuk a táncokat, majd a honlapunkon a tananyaghoz bejelentkezve máris nézheted a tanult lépéseket (külön a női, külön a férfilépést, majd megnézheted, hogyan néz ki párosan). Mindezt a te tanulási szemszögedből, lassítási lehetőséggel. Ráadásul nem kerül semmibe, ez a bérleteseknek egy ingyenes szolgáltatás.

ILYEN MÁSHOL BIZTOS NINCS!