2019.12.08.

MOST ÉRI MEG! ÁTUTALÁSOS KEDVEZMÉNY MINDEN KEZDŐ TANFOLYAMRA!

A januárban induló minden kezdő tanfolyamunkra 20 % kedvezményt biztosítunk január 15-ig átutalásos fizetés esetén, tehát nincs más dolgod, mint az órarendünkből kiválasztani a megfelelő tánctanfolyamot és küldeni nekünk egy levelet a kekdunatanc@gmail.com címre. Mi regisztrálunk a tanfolyamra és elküldjük a számlaszámot, amire az utalást teljesíteni kell. A tanfolyam kezdése előtt kiállítjuk számodra a bérletet és már táncolhatsz is. Kérlek a váltócipőről se feledkezz meg!

Mire vársz hát? Válaszd azokat, akik már 20 éve bizonyítanak!

  1. Tánciskolánkban a társastánc oktatás 8 hetes tanfolyamokban történik, hetente egyszeri alkalommal, alkalmanként 1,5 órában.
  2. A teljes tanfolyam díja 11.999 Ft/fő (most átutalással 10.000 Ft/fő), ami 8 alkalmat, alkalmanként 1,5 órát jelent, az órajegy ára 1900 Ft/fő, amihez egyedülálló módon videó tananyag segédletet is biztosítunk a hatékonyabb tánctanulás érdekében.
  3. Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz eljönni az órára, a héten egy másik hasonló szintű tánctanfolyamon napon pótolhatod azt.
  4. Nálunk “sajnos” nincs folyamatos becsatlakozási lehetőség, mert nálunk első a tanítvány. Mindenki könnyen beláthatja, hogy nem lehet hatékonyan tanítani, ha valaki a csoportban most van ott először, vagy valaki már 1-3 hónapja tanul táncolni. Ezért van nálunk sok szint, hogy mindenkit hatékonyan a saját szintjén tudjunk oktatni.

Ahhoz, hogy megtanulj jól táncolni, nem kell a hét minden estéjét egy tánciskolában tölteni. Akár minden este tanulhatod a táncokat otthon vagy bárhol, kényelmes körülmények anélkül, hogy akár pénzbe, vagy utazással töltött időbe kerülne neked, ha igénybe veszed videó tananyag szolgáltatásunkat.

Mi is ez?

A tánciskolában a táncoktatás keretében megtanuljuk a táncokat, majd a honlapunkon a tananyaghoz bejelentkezve máris nézheted a tanult lépéseket (külön a női, külön a férfilépést, majd megnézheted, hogyan néz ki párosan). Mindezt a te tanulási szemszögedből, lassítási lehetőséggel. Ráadásul nem kerül semmibe, ez a bérleteseknek egy ingyenes szolgáltatás.

ILYEN MÁSHOL BIZTOS NINCS!