2023.09.14.

ŐSZI TÁNCTANFOLYAMAINK!!!

Novemberben induló kezdő társastánc tanfolyamok!

Szerda:

Első foglalkozás: november 8 (szerda) 18.00-19.30-ig.

Tanult táncok: rocky, cha-cha-cha, rumba, blues, angol keringő

Havi bérlet ára: 10.000 Ft.

A bérlet korlátlan számú, azonos vagy alacsonyabb szintű táncórák látogatására biztosít lehetőséget!

FOGLALJ HELYET ITT!

Péntek:

Első foglalkozás: november 10 (péntek) 19.00-20.30-ig.

Tanult táncok: rocky, cha-cha-cha, rumba, blues, angol keringő

Havi bérlet ára: 10.000 Ft.

A bérlet korlátlan számú, azonos vagy alacsonyabb szintű táncórák látogatására biztosít lehetőséget!

FOGLALJ HELYET ITT!

A tánciskola havibérlet ára 10.000 Ft, amiért az adott hónapban korlátlan számú (azonos vagy alacsonyabb szintű tanfolyamokra vonatkozó) óralátogatásra van lehetőség. Tehát ha például kezdő bérleted van, akkor a hónapon belül minden kezdő órán, ha például ezüst bérleted van, akkor a hónapon belül minden ezüst vagy alacsonyabb szintű órán részt vehetsz.

Ingyenes Videó Tananyag

Ahhoz, hogy megtanulj jól táncolni, nem kell a hét minden estéjét egy tánciskolában tölteni. Akár minden este tanulhatod a táncokat otthon vagy bárhol, kényelmes körülmények anélkül, hogy akár pénzbe, vagy utazással töltött időbe kerülne neked, ha igénybe veszed videó tananyag szolgáltatásunkat.

Mi is ez?

A tánciskolában a táncoktatás keretében megtanuljuk a táncokat, majd a honlapunkon a tananyaghoz bejelentkezve máris nézheted a tanult lépéseket (külön a női, külön a férfilépést, majd megnézheted, hogyan néz ki párosan). Mindezt a te tanulási szemszögedből, lassítási lehetőséggel. Ráadásul nem kerül semmibe, ez a bérleteseknek egy ingyenes szolgáltatás.

Íme egy példa:

ILYEN MÁSHOL BIZTOS NINCS!


Táncolni számos fizikai, mentális és érzelmi előnnyel jár, ezért sokan szeretnek táncolni.

Íme néhány ok, amiért jó táncolni:

  1. Testi egészség: A tánc az egyik legjobb módja a testmozgásnak. Tánc közben sokféle izomcsoportot dolgoztatunk meg, növeljük az állóképességünket, javítjuk a koordinációnkat és az egyensúlyunkat. Ezenkívül segít a testsúly kontrollálásában és az izomzat erősítésében.
  2. Stresszcsökkentés: A tánc lehetőséget nyújt az elmerülésre és a jelen pillanatban való élésre. A zene ritmusa és az összpontosítás a mozdulatokra segíthet csökkenteni a stresszt és az érzelmi feszültséget.
  3. Önbizalom: A táncolás hozzájárulhat az önbizalom növeléséhez. Amikor megtanulunk új mozgásokat és fejlődünk a táncban, növekszik az önbecsülésünk és a pozitív testképünk.
  4. Szociális kapcsolatok: Tánc közben lehetőség nyílik új emberekkel találkozni és kapcsolatokat építeni. Táncos osztályok, táncbulik és táncfesztiválok remek helyek az ismerkedésre és a közösségépítésre.
  5. Kifejezési forma: A tánc egy kreatív kifejezési forma, amely lehetővé teszi az érzelmek és gondolatok kifejezését a testmozgás által.
  6. Öröm és szórakozás: A legtöbb ember egyszerűen azért táncol, mert jó érzés. A zenére való reagálás, a mozgás és a tánc közbeni szórakozás boldogságot és örömet hozhat az életünkbe.
  7. Kognitív előnyök: A tánc tanulásához és koreográfiák memorizálásához szükség van az agy aktív működésére. Ez fejlesztheti a memóriát, a figyelmet és a kognitív képességeket.
  8. Kultúra és örökség: Sok kultúrában a tánc fontos szerepet játszik az örökség és a hagyományok átadásában. Táncolva lehet kapcsolatot teremteni a kultúránkkal.
  9. Célkitűzések elérése: A táncban való fejlődés és előrehaladás új célokat és kihívásokat teremthet, ami hozzájárul a motivációhoz és az elért eredmények öröméhez.
  10. Örömteli közösség: Táncoló közösségek és csoportok tagjai gyakran egymás támogatását élvezik. Az ilyen közösségekben való részvétel sok ember számára erőteljes és pozitív élményt jelent.

Ez csupán néhány példa arra, miért jó táncolni. A tánc egy sokoldalú tevékenység, amely számos előnnyel jár.