Tánciskola árak – tudnivalók

Tánciskola árak, tudnivalók: Tánciskolánkban a tanfolyamokon való részvételre órajeggyel vagy havi bérlettel van lehetőség.

Az órajegy ára 3500 Ft.

A tánciskola havibérlet ára 10.000 Ft, amiért az adott hónapban korlátlan számú (azonos vagy alacsonyabb szintű tanfolyamokra vonatkozó) óralátogatásra van lehetőség. Tehát ha például kezdő bérleted van, akkor a hónapon belül minden kezdő órán, ha például ezüst bérleted van, akkor a hónapon belül minden ezüst vagy alacsonyabb szintű órán részt vehetsz.

Foglalj helyet a kekdunatanc@gmail.com címen!

Ingyenes Videó Tananyag

Ahhoz, hogy megtanulj jól táncolni, nem kell a hét minden estéjét egy tánciskolában tölteni. Akár minden este tanulhatod a táncokat otthon vagy bárhol, kényelmes körülmények anélkül, hogy akár pénzbe, vagy utazással töltött időbe kerülne neked, ha igénybe veszed videó tananyag szolgáltatásunkat.

Mi is ez?

A tánciskolában a táncoktatás keretében megtanuljuk a táncokat, majd a honlapunkon a tananyaghoz bejelentkezve máris nézheted a tanult lépéseket (külön a női, külön a férfilépést, majd megnézheted, hogyan néz ki párosan). Mindezt a te tanulási szemszögedből, lassítási lehetőséggel. Ráadásul nem kerül semmibe, ez a bérleteseknek egy ingyenes szolgáltatás.

ILYEN MÁSHOL BIZTOS NINCS!

Foglalj helyet a kekdunatanc@gmail.com címen!

Tudnivalók:

Beiratkozás:

Közvetlenül a tánctanfolyam kezdése előtt 15-20 perccel. Helyfoglalás a info@kekdunatanciskola.hu címen lehetséges.
Bérlettel, vagy napijeggyel lehet az órákat látogatni, de amennyiben a tánctanfolyam bérletesekkel megtelt, úgy a túlzsúfoltság elkerülése érdekében a táncoktatásra napijegyet már nem tudunk kiadni. A bérlet egy adott kurzusra szól, azt a vásárlás után visszaváltani nem áll módunkban, más kurzusokra felhasználni nem lehet. A bérlettel csak az vehet részt az órán, akinek a nevére az ki lett állítva.

Ha az első órán napijeggyel veszel részt, és a második foglalkozásig bérletet váltasz, levonjuk a napijegy árát a bérlet árából.  Ebben az esetben azonban ha valaki hamarabb vesz bérletet és a csoport betelik, hiába voltál az első táncórán napijeggyel, már nem áll módunkban bérletet kiadni. A bérletesek a napijegyesekkel szemben elsőbbséget élveznek.

Bérlet vásárlásánál egyszerre csak egy akciót lehet igénybe venni.

Tanáraink:

Tóth Attila
Az oktatásban elengedhetetlennek tartom a vidám, oldott hangulatot, aminek megteremtéséért sokat teszek, így a nehezebben elsajátítható elemek is könnyen szinte észrevétlenül rögzülnek. Mindenkinek a saját szintjén kell megkapni a továbblépéshez szükséges információkat

Táncpartner:

A táncpartner kérdésről annyit, hogy ha tudsz hozni táncpartnert az praktikus. Ha ez mégsem megy, nyitvatartási időben a recepción jelentkezhetsz a párkeresőnkbe, megadva neved, elérhetőséged. Mi a jelentkezéseket folyamatosan figyeljük, és ha neked megfelelő érdeklődő jelentkezik, azonnal értesítünk. Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy találunk is, mert ez nem rajtunk múlik, de igyekszünk mindent elkövetni a sikerért. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert annál nagyobb eséllyel találunk valakit. Sokan a tánctanfolyam kezdésére jönnek csak, ezért könnyen lehet, hogy majd ott találod meg a partnered. A legbiztosabb módszer viszont csak az, ha ráveszed partnered ígérettel :)), fenyegetéssel :)), zsarolással:)) az első órára, mert tapasztalatunk szerint utána már örömmel fogja folytatni veled a tanfolyamot.

Öltözék:

A társastánc tanfolyamainkhoz külön öltözékre nincs szükség, az egyszerű utcai ruha jó, ha a szabad mozgást engedi.
Mi gondot fordítunk arra, hogy tiszta parketten táncolj, ezért arra kérünk, hogy hozz magaddal váltócipőt. Persze a tánccipő a legjobb, de az elején még jó a lányoknak egy nem túl magas sarkú, könnyű cipő is, ha lehet zárt orr résszel, vagy egy vékony talpú puha cipő. Erre a saját biztonságotok érdekében van szükség, mert nem biztos, hogy a partneretek mindig ki fogja kerülni a lábujjatokat.:) A fiúknak egy nem vastag talpú normál utcai félcipő vagy egy edzőcipő is megteszi

Az Oktatásról:

A társastáncok oktatása budapesti tánciskolánkban tanterv szerint 6 szinten történik. Az alapkurzusokban a kezdőt követi a haladó, majd az éremszerző kurzusok következnek, sorrendben a bronz, ezüst, arany és aranysztár. Ezt követően a clubokban folytatódik a tánctanulás.
Az alapkurzusokon a világtánc programban szereplő táncok alapjait, alap fordulatait és figuráit sajátítjuk el, minden órán több tánccal foglalkozunk, ismétlünk, újat tanulunk és gyakorlunk. Az éremszerző kurzusokon a versenytáncokból összeállított, az elején egyszerűbb, később bonyolultabb koreográfiákat tanulunk. A 8 alkalom alatt 6 tánc kerül terítékre, mert minden 4. alkalom, ismétlő óra. Ezek a koreográfiák, önmagukban is, de bármelyik éremszerző kurzuson tanult koreográfiával összekötve is táncolhatóak.

Foglalj helyet a kekdunatanc@gmail.com címen!

 

google-site-verification: google56f2d3d5448f6623.html