Tánciskola árak – tudnivalók

Tánciskola árak, tudnivalók: Tánciskolánkban a tanfolyamokon való részvételre alkalmi jeggyel vagy havi bérlettel van lehetőség.

A tánciskola havibérlet ára 12.000 Ft, amiért az adott hónapban korlátlan számú (azonos vagy alacsonyabb szintű tanfolyamokra vonatkozó) óralátogatásra van lehetőség. Az alkalmi jegy ára 4000 Ft. Ha például kezdő bérleted van, akkor a naptári hónapon belül minden kezdő órán, ha például ezüst bérleted van, akkor a naptári hónapon belül minden ezüst vagy alacsonyabb szintű órán részt vehetsz.

Foglalj helyet a kekdunatanc@gmail.com címen!

Ingyenes Videó Tananyag

Ahhoz, hogy megtanulj jól táncolni, nem kell a hét minden estéjét egy tánciskolában tölteni. Akár minden este tanulhatod a táncokat otthon vagy bárhol, kényelmes körülmények anélkül, hogy akár pénzbe, vagy utazással töltött időbe kerülne neked, ha igénybe veszed videó tananyag szolgáltatásunkat.

Mi is ez?

A tánciskolában a táncoktatás keretében megtanuljuk a táncokat, majd a honlapunkon a tananyaghoz bejelentkezve máris nézheted a tanult lépéseket (külön a női, külön a férfilépést, majd megnézheted, hogyan néz ki párosan). Mindezt a te tanulási szemszögedből, lassítási lehetőséggel. Ráadásul nem kerül semmibe, ez a bérleteseknek egy ingyenes szolgáltatás.

ILYEN MÁSHOL BIZTOS NINCS!

Foglalj helyet a kekdunatanc@gmail.com címen!

Tudnivalók:

Beiratkozás:

Közvetlenül a tánctanfolyam kezdése előtt 15-20 perccel. Helyfoglalás a kekdunatanc@gmail.com címen lehetséges.
Bérlettel, vagy napijeggyel lehet az órákat látogatni, de amennyiben a tánctanfolyam bérletesekkel megtelt, úgy a túlzsúfoltság elkerülése érdekében a táncoktatásra napijegyet már nem tudunk kiadni. A bérlet egy adott kurzusra szól, azt a vásárlás után visszaváltani nem áll módunkban, más kurzusokra felhasználni nem lehet. A bérlettel csak az vehet részt az órán, akinek a nevére az ki lett állítva.

Ha az első órán napijeggyel veszel részt, és a második foglalkozásig bérletet váltasz, levonjuk a napijegy árát a bérlet árából.  Ebben az esetben azonban ha valaki hamarabb vesz bérletet és a csoport betelik, hiába voltál az első táncórán napijeggyel, már nem áll módunkban bérletet kiadni. A bérletesek a napijegyesekkel szemben elsőbbséget élveznek.

Bérlet vásárlásánál egyszerre csak egy akciót lehet igénybe venni.

Tanáraink:

Tóth Attila
Az oktatásban elengedhetetlennek tartom a vidám, oldott hangulatot, aminek megteremtéséért sokat teszek, így a nehezebben elsajátítható elemek is könnyen szinte észrevétlenül rögzülnek. Mindenkinek a saját szintjén kell megkapni a továbblépéshez szükséges információkat

Táncpartner:

A táncpartner kérdésről annyit, hogy ha tudsz hozni táncpartnert az praktikus. Ha ez mégsem megy, nyitvatartási időben a recepción jelentkezhetsz a párkeresőnkbe, megadva neved, elérhetőséged. Mi a jelentkezéseket folyamatosan figyeljük, és ha neked megfelelő érdeklődő jelentkezik, azonnal értesítünk. Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy találunk is, mert ez nem rajtunk múlik, de igyekszünk mindent elkövetni a sikerért. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert annál nagyobb eséllyel találunk valakit. Sokan a tánctanfolyam kezdésére jönnek csak, ezért könnyen lehet, hogy majd ott találod meg a partnered. A legbiztosabb módszer viszont csak az, ha ráveszed partnered ígérettel :)), fenyegetéssel :)), zsarolással:)) az első órára, mert tapasztalatunk szerint utána már örömmel fogja folytatni veled a tanfolyamot.

Öltözék:

A társastánc tanfolyamainkhoz külön öltözékre nincs szükség, az egyszerű utcai ruha jó, ha a szabad mozgást engedi.
Mi gondot fordítunk arra, hogy tiszta parketten táncolj, ezért arra kérünk, hogy hozz magaddal váltócipőt. Persze a tánccipő a legjobb, de az elején még jó a lányoknak egy nem túl magas sarkú, könnyű cipő is, ha lehet zárt orr résszel, vagy egy vékony talpú puha cipő. Erre a saját biztonságotok érdekében van szükség, mert nem biztos, hogy a partneretek mindig ki fogja kerülni a lábujjatokat.:) A fiúknak egy nem vastag talpú normál utcai félcipő vagy egy edzőcipő is megteszi

Az Oktatásról:

A társastáncok oktatása budapesti tánciskolánkban tanterv szerint 6 szinten történik. Az alapkurzusokban a kezdőt követi a haladó, majd az éremszerző kurzusok következnek, sorrendben a bronz, ezüst, arany és aranysztár. Ezt követően a clubokban folytatódik a tánctanulás.
Az alapkurzusokon a világtánc programban szereplő táncok alapjait, alap fordulatait és figuráit sajátítjuk el, minden órán több tánccal foglalkozunk, ismétlünk, újat tanulunk és gyakorlunk. Az éremszerző kurzusokon a versenytáncokból összeállított, az elején egyszerűbb, később bonyolultabb koreográfiákat tanulunk. A 8 alkalom alatt 6 tánc kerül terítékre, mert minden 4. alkalom, ismétlő óra. Ezek a koreográfiák, önmagukban is, de bármelyik éremszerző kurzuson tanult koreográfiával összekötve is táncolhatóak.

Foglalj helyet a kekdunatanc@gmail.com címen!

 

google-site-verification: google56f2d3d5448f6623.html